Зареждане

Michelle Nicolini се готви за дебюта си в ONE Championship

Michelle Nicolini се готви за дебюта си в ONE Championship
Публикувано на: Октомври 11, 2016 в 12:00 ч
 
Осемкратната световна шампионка по бразилско джиу-джицу Michelle Nicolini ще влезе в клетката за първи път от две години насам, изправяйки се срещу Mona Samir в събитието ONE: Defending Honor през следващия месец.


Nicolini вече има записани три ММА двубоя в своя актив, като два от тях спечели, а в един допусна поражение. Наскоро тя се присъедини към Evolve MMA в Сингапур, премествайки фокуса си от успешна кариера в граплинга към ММА.

Nicolini се би веднъж през 2011 и два пъти през 2014, като тя разкри, че до този момент така и не е успяла да се фокусира изцяло върху ММА, докато не е получила предложение за договор от ONE Championship.

“След първия ми ММА двубой през 2011 исках да се бия отново, но тогава все още бях нова в света на ММА и ми беше трудно да си уредя мачове. Изкарвах си хляба с джиу-джицу и за мен беше сложно да променя това, защото по това време не правех пари с ММА. Но след като получих предложение за договор от страна на ONE, сега мога да тренирам и да се фокусирам на сто процента върху моята ММА мечта.”

ONE: Defending Honor ще се състои на 11 ноември в Сингапур, като за първи път Nicolini ще се бие в своя нов “дом”.

“Пристигнах в Сингапур преди няколко месеца, за да тренирам и да изнеса семинар по бразилско джиу-джицу. В последствие получих шанса да се преместя тук, като приех възможността. За момента нямам от какво да се оплаквам. Единствено ми липсва семейството ми в Бразилия, но животът ми в Сингапур е хубав. Мога да се храня здравословно, да тренирам и всекидневно срещам нови хора. Целта ми е да успея в ММА, това е приоритетът ми. За момента всичко е точно.”

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес