Зареждане

Michael Bisping се ядоса на сравненията с Germaine de Randamie

Michael Bisping се ядоса на сравненията с Germaine de Randamie
Публикувано на: Юни 22, 2017 в 09:00 ч
 
Michael Bisping се ядоса на сравненията с Germaine de Randamie
 
Ultimate Fighting Championship наскоро обяви, че отнема колана на Germaine de Randamie в категория "перо" при жените, преди дори тя да направи своята първа защита, заради отказа ѝ да се изправи срещу претендентка номер едно в категорията Cristiane "Cyborg" Justino.
 
Звучи ли ви познато?
 
Не би трябвало, тък като кралят в средна категория Michael Bisping настоява, че неговата история няма нищо общо с тази на Germaine de Randamie и всякакви паралели между двамата, включващи претендент номер едно Yoel Romero, са неточни.
 
Ето как отговори на сравненията Bisping:
 
"Трябва да внимавам за това, което казвам тук, защото знам, че всички ще викат по мой адрес: "Ти си шибана п**ка, защитавал си само срещу Dan Henderson, избягваш основните претенденти". Това не е така, тъпанари. UFC ми предложиха тази битка и аз приех, а след това претърпях две операции на коляното, две! Знам че хората ще говорят глупости, защото отстрани изглежда, че избягвам Yoel, но това изобщо не е така. Тепърва започнах да тренирам, но все още немога да направя тренировъчен лагер.", завърши Bisping.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес