Най-големият сайт за бойни спортове

       

McGregor със сигурност ще нокаутира Mayweather

McGregor със сигурност ще нокаутира Mayweather
Публикувано на: Юни 19, 2017 в 09:00 ч
 
Brendan Schaub неотдавна се опита да заложи 100,000 долара срещу боксовия специалист Max Kellerman, че Conor McGregor не само ще успее да удари Floyd Mayweather, но и ще успее да спечели няколко от рундовете на 12-рундовата битка, който се очаква да се проведе на 24-ти август в Лас Вегас, Невада.
 
Dillon Danis, треньора по джу-джижу на Conor, стигна дори по далече, тъй като заяви пред TMZ, че "Notorious" не само ще победи бившия най-добър боксьор в света, но и ще го нокаутира за по-малко от шест рунда.
 
"Не мисля, че ще се размотава с него, мисля, че ще го нокаутира, сто процента. Ще бъде малко по-трудно (от един рунд), Mayweather е доста по-добър в избягването на удари (отколкото Jose Aldo), така че мисля, че може би ще го нокаутира към шестия рунд", заяви Danis.
 
Това е доста налудничаво изказване, тъй като Floyd не само, че няма поражение, но дори не е бил близо до това да бъде нокаутиран. Mayweather е най-добре защитаващия се състезател в историята на всички бойни спортове, така че някой, който идва без опит в бокса да може да го нокаутира… това изглежда доста невероятно.

0 споделяния
FB Сподели

Свързани Новини

Max Holloway призова за реализъм и да спрем да говорим за Floyd Mayweather

Max Holloway призова за реализъм и да спрем да говорим за Floyd Mayweather
Трудно е да повярваме, но има някой в ММА обществото, на когото му е писнало да говори за Floyd Mayweather Jr. и да спекулира дали ще влезе в Октагона.
Новини » февруари 21, 2018 (1)
цялата новина

Conor Mcgregor постави рекорд за това, че не защитава титлата си

Conor Mcgregor постави рекорд за това, че не защитава титлата си
Шампионът на UFC в лека категория Conor Mcgregor не обелва и дума за защита на тититлата си и вече е рекордьор по най-дълго притежаване на титла без да я защитава.
Новини » февруари 20, 2018 (5)
цялата новина
Мнения в Facebook