Най-големият сайт за бойни спортове

       

McGregor със сигурност ще нокаутира Mayweather

McGregor със сигурност ще нокаутира Mayweather
Публикувано на: Юни 19, 2017 в 09:00 ч
 
Brendan Schaub неотдавна се опита да заложи 100,000 долара срещу боксовия специалист Max Kellerman, че Conor McGregor не само ще успее да удари Floyd Mayweather, но и ще успее да спечели няколко от рундовете на 12-рундовата битка, който се очаква да се проведе на 24-ти август в Лас Вегас, Невада.
 
Dillon Danis, треньора по джу-джижу на Conor, стигна дори по далече, тъй като заяви пред TMZ, че "Notorious" не само ще победи бившия най-добър боксьор в света, но и ще го нокаутира за по-малко от шест рунда.
 
"Не мисля, че ще се размотава с него, мисля, че ще го нокаутира, сто процента. Ще бъде малко по-трудно (от един рунд), Mayweather е доста по-добър в избягването на удари (отколкото Jose Aldo), така че мисля, че може би ще го нокаутира към шестия рунд", заяви Danis.
 
Това е доста налудничаво изказване, тъй като Floyd не само, че няма поражение, но дори не е бил близо до това да бъде нокаутиран. Mayweather е най-добре защитаващия се състезател в историята на всички бойни спортове, така че някой, който идва без опит в бокса да може да го нокаутира… това изглежда доста невероятно.

0 споделяния
FB Сподели

Свързани Новини

Khabib потвърди, че текат преговори за двубой с McGregor

Khabib потвърди, че текат преговори за двубой с McGregor
Спокойно можем да кажем, че изпълнената с гняв битка между състезателите в лека категория, Conor McGregor и Khabib Nurmagomedov просто трябва да се състои.
Новини » април 20, 2018 (37)
цялата новина

Conor McGregor продължава да пада в ранглистата

Conor McGregor продължава да пада в ранглистата
Бившият шампион в лека категория Conor McGregor, който наскоро набра популярност след като нападна автобус преди събитието UFC 223.
Новини » април 19, 2018 (198)
цялата новина
Мнения в Facebook