Зареждане

McGregor на съдебен процес, ако удари с крак Mayweather

McGregor на съдебен процес, ако удари с крак Mayweather
Публикувано на: Юни 16, 2017 в 09:30 ч
 
Вчера (15 юни, 2017г.) официално бе обявено, че бившият шампион на пет дивизии Floyd "Money" Mayweather ще се завърне от пенсия, за да се изправи срещи шампиона в лека категория на UFC Conor McGregor в боксов мач на 26-ти август тази година.
 
След месеци изпълнени със спекулации около тази битка, двете страни най-накрая постигнаха съгласие относно конкретните подробности, за да направят битката реалност. Една от тези подробности е, че битката ще се проведе стриктно в рамките на боксовите правила, а президентът на UFC Dana White дори заяви, че "Notorious" може да се изправи пред съдебен процес, ако удари с крак "Money".
 
"Няма начин това да се случи. Това е абсолютно правило номер едно в договора", заяви White по време на конферентен разговор.
 
"Номер две, това ще бъде е боксов мач по правилата на Държавната атлетическа комисия на Невада."
 
"Всички знаете колко много Conor харесва парите. Conor би се разделил с много пари, ако това се случи.", завърши White.
 
McGregor не се е състезавал от UFC 205 насам, когато нокаутира във втория рунд Eddie Alvarez през ноември. Тази победа му донесе титлата в лека категория, но той е прекарал последните месеци в дома си до новороденото му дете.
 
Mayweather, от друга страна, не се състезава, от както победи Andre Berto със съдийско решение през септември 2015-та година. Той обяви пенсионирането си след края но двубоя, но сега ще се опита да увеличи победната си серия на 50 двубоя, ако премине през "Notorious".
 
Давате ли на McGregor някакъв шанс срещу Mayweather?
 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес