Зареждане

Lyoto Machida срещу Rashad Evans

Lyoto Machida срещу Rashad Evans
Публикувано на: Март 12, 2009 в 00:18 ч


Шампионът в полу-тежката категория на UFC Rashad Evans ще защитава титлата си срещу непобедения до сега Lyoto Machida в главното събитие на състезанието по смесени бойни изкуства (MMA) UFC 98, което ще се проведе на 23-ти май.

UFC 98: "Identity Crisis" първоначално трябваше да срещне Brock Lesnar и Frank Mir, който имаха сметки за уреждане, но Mir беше принуден да се оттегли от битката заради контузия в коляното, която изисква малка операция.

Mir и Lesnar за сега са изместени в UFC 100 на 11-ти юли.

Главното събитие бе променено на Quinton Jackson срещу Rashad Evans след UFC 96 на 8-ми март. Rampage победи съотборника на Evans - Keith Jardine със съдийско решение и имаше словесен сблъсък с Evans.

Сега се разбра, че стари контузии и бруталните тренировки през които е минал Jackson са го изтощили и ще трябва да си почине малко и изчака победителя между Evans и Machida, срещу когото ще се бие по-късно през 2009-та.

Lyoto търпеливо изчакваше своя двубой за титлата, като наниза шест поредни победи в осмоъгълника, сред тях и победата му над Thiago Silva.

lyoto machida mma ufc


Evans пък има значителната победа над Chuck Liddell с TKO.

Двамата гарантират страхотна битка. Освен тях на 23-ти май бившия шампион в полу-средната категория Matt Hughes ще се изправи срещу Matt Serra, а състезателят в средната категория Yushin Okami ще излезе срещу Dan Miller.

MMA България - смесени бойни изкуства

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес