Зареждане

Луд фен на UFC предлага 15,000 $ за нацапаните шорти на Justine Kish

Луд фен на UFC предлага 15,000 $ за нацапаните шорти на Justine Kish
Публикувано на: Юли 5, 2017 в 16:00 ч
 
Justine Kish иска час по-скоро да забрави инцидента със замърсените шорти по време на битката си с Felice Herrig, но един луд фен на UFC явно иска да увековечи този момент.
 
Kish разкри за абсурдна оферта, която е получила за нацапаните си шорти.
 
"Най-доходоносната оферта беше: ''хей, искам да купя шортите ти за същата стойност, която загуби в тази битка и да ги окача в мъжко убежище". Аз си мислех, това е отвратително. Има някои наистина отвратителни хора. Така ми предложиха 15,000 $ за шортите ми. Това е някой, който иска своето мъжко убежище с моите шорти в него, това е лудост. Той ми даде името си, имейл адреса си, всички тези неща. Не искам да давам твърде много детайли, но това беше най-доходоносната оферта и няма да... Искам да кажа, не ... Искам просто да попитам, защо? Хората ми казват - "изпрати му ги, просто го направи". Аз обаче не мисля да си давам личната информация, защото не мисля, че тази оферта е истинска."
 
Лицето, което е отправило офертата от 15,000 долара, изглежда очевидно търси ново попълнение за своето мъжко местенце, което всъщност не обяснява защо иска да притежава нацапани шорти.
 
Какво мислите за това отвратително предложение?
 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес