Зареждане

Легенда на UFC: Ronda Rousey никога няма да се бие отново

Легенда на UFC: Ronda Rousey никога няма да се бие отново
Публикувано на: Септември 21, 2016 в 09:38 ч
 
Членът на Залата на славата на UFC Don Frye направи интересна прогноза, заявявайки, че според него бившата шампионка Ronda Rousey “никога няма да се бие отново.”


Frye е на мнение, че “Rowdy” няма как да се възстанови от унищожителния нокаут, който тя понесе от Holly Holm в края на миналата година.

Откакто тя загуби титлата си срещу Holm, завръщането й в Октагона на няколко пъти бе отложено. Смята се, че то може да стане факт на UFC 207 през месец декември, но Don Frye явно има различно мнение по въпроса.

Той също така смята, че ако Ronda все пак реши да се завърне, то тя не заслужава веднага да получи възможност да се бие за шампионската титла в категория “петел”.

“Не, тя няма да се завърне. Тя никога няма да се бие отново. Тя умееше да привлича феновете, но сега тя вече не е в състояние да го направи. Ако тя иска да се завърне, тя трябва да осъществи своя реванш с Holly Holm. Ако успее да победи Holly, нека тогава й дадат мач за титлата. Но ако ти сритат задника по този начин, тогава не заслужаваш двубой за пояса.”

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес