Зареждане

Kurt Pellegrino се отказва от MMA състезанията

Kurt Pellegrino се отказва от MMA състезанията
Публикувано на: Юни 1, 2011 в 18:58 ч

Любимецът на много фенове Kurt "Batman" Pellegrino реши да се оттегли от MMA, като заяви че това не е било никак лесно решение и го е взимал дълго време. Pellegrino и жена му отскоро са родители на момченце, което може би е и причината боеца да спре състезателната си дейност.

"В този момент искам да се оттегля от състезанията и да посветя повече време на себе си. През последните си двубои осъзнах, че не мога да направя тренировките мой приоритет...

Най-вече искам да отделя повече време на семейството ми. Дъщеря ми е на четири години, а не мога да ви кажа много за нейния живот. Изпуснах доста в отдадеността си към тренировките. Направих добра кариера в UFC, но не бих казал, че си заслужаваше особено времето и парите. С жена ми имаме вече и момченце и не искам да изпусна времето с него. Ще отделям повече време на залата, в която имам почти 300 ученици, професионален и аматьорски отбор и ще се посветя повече на тях, защото го заслужават. Ще съм полезен на спорта, както и той беше полезен за мен."

Pellegrino загуби два поредни двубоя за пръв път в кариерата си. Pellegrino записа статистика 16-6 и е печелил "Fight of the Night" и "Submission of the Night" срещу Thiago Tavares и Fabricio Camoes.

kurt pellegrino ufc mma

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес