Зареждане

Кой ще победи - Alistair Overeem или Fabricio Werdum

Кой ще победи - Alistair Overeem или Fabricio Werdum
Публикувано на: Юни 17, 2011 в 17:58 ч


"Demolition Man" излиза в мач-реванш срещу "Vai Cavalo". Шампионът в тежка категория на Strikeforce загуби от Fabricio Werdum през 2006 година. Но ще може ли "Vai Cavalo" отново да победи холандския си съперник, и да покаже, че той е  "анаболен продукт"?


 

Alistair "Demolition Man" Overeem (34-11) срещу Fabricio "Vai Cavalo" Werdum (14-4-1)

Дами и господа, неделя сутрин ще разберем наистина ли Alistair e подценен от ММА общноста. Дали "The Reem" ще успее да потвърди думите, че той е тежката артилерия в играта днес.

Но дали ще успее?

Overeem не е губил в повече от 20 двубоя - ММА и кикбокс - и в момента доста анализатори смятат, че в своя подем.

Доводът, че победи в К-1 не трябва да се брой, защото е само страйкин, а Werdum е един от най-добрите граплинг състезатели в света е има своите доводи. Но всеки двубой започва в стойка. А голяма част от MMA бойците печелят своите срещи благодарение на отличния си страйкинг (dos Santos е отличен пример за това).

Но дали страйкинг уменията му ще помогнат срещу Werdum? Бразилецът имаше (или има) своите силни моменти след като развенча митът за непобедимостта на  Fedor Emelianenko през юни 2010 година. Но след втората поредна загуба на "Emperor" от Antonio Silva през февруари тази година, победата на Werdum вече не е толкова ценна.

В двубоят в неделя ще се изправят два стила на игра - един от най-добрите страйкъри в света Overeem срещу най-добрият граплер в тежката дивизия на Strikeforce.

И защо "Demolition Man" според нас има повече шансове за успех? Просто защото е много по-здрав и едър, и Werdum няма да успее да пренесе играта на земята, за да има шанс за победа. 
 
Прогноза: Победа за Overeem черз ТКО

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес