Зареждане

Khabib Nurmagomedov отказа да се бие с Tony Ferguson на UFC 216

Khabib Nurmagomedov отказа да се бие с Tony Ferguson на UFC 216
Публикувано на: Юли 25, 2017 в 14:00 ч
 
Непобеденият претендент в лека категория Khabib Nurmagomedov няма да се бие с Tony Ferguson на UFC 216 през октомври в Лас Вегас.
 
Журналистът на TSN Sports Aaron Bronsteter заяви по-рано в социалните мрежи, че на руската сензация му била предложена битка за временната титла в лека категория срещу Tony Ferguson за UFC 216, но в крайна сметка той я отказал, за да има повече време за подготовка.
 
"Khabib заяви, че му е било предложено да се бие с Tony Ferguson на UFC 216 за временната титла в лека категория, но искал повече време да се подготви. Иска да се бие в UFC 217.", написа Bronsteter в Twitter.
 
В интервю за RT, Khabib Nurmagomedov разкри, че иска да се бие с Tony Ferguson на 4-ти ноември в Ню Йорк, след като отхвърли офертата за битка с "El Cucuy" в UFC 216 на 7-ми октомври.
 
"Това е датата, която поисках от UFC. Първо ми предложиха битка на 7-ми октомври (UFC 216), но нямаше как да я приема. Искам да се подготвя добре и не искам да излагам тялото си на риск. Не искам да правя същата грешка и да притискам тялото си. Трябва да се грижа за здравето си, нещо, което правя през последните четири месеца. Сега ми трябва най-малко 100 дни тежка работа, за да се върна за битка."
 
"The Eagle" продължи:
 
"Сега вече тренирам на 100%-та. Цялата ми медийна дейност приключи и отивам направо в Дегестан за тренировъчен лагер за месец или месец и половина. След това ще отида да тренирам в САЩ за около два месеца. Така че ще съм готов за битка в края на есента. Както казах по-рано, отново ще повторим същата битка с Tony Ferguson за колана."
 
Тази битка също се проточва доста време...

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес