Зареждане

Kayla Harrison: Сънувах, че задушавам Cyborg и чупя ръката й

Kayla Harrison: Сънувах, че задушавам Cyborg и чупя ръката й
Публикувано на: Декември 13, 2016 в 16:00 ч
 
Сигурно помните новината, че наскоро двукратната олимпийска шампионка по джудо Kayla Harrison подписа договор с WSOF. На този етап все още не е ясно, кога тя ще запише своя ММА дебют, но определено това ще бъде огромно събитие.


Тя заяви, че една от нейните големи цели е да промени ММА, който, според нея, в настоящия момент е “твърде сензационен”. Враждите в социалните мрежи и масовото отразяване от страна на медиите е нещо, твърде далечно от света на джудо, в който тя е израснала.

Harrison е била съквартирантка на Ronda Rousey - също олимпийска медалистка от джудото, която в последствие стана и ММА шампион.

“Ако през 2007 година се бяхте подали през прозореца на нашия апартамент и ни бяхте казали, че една от нас ще спечели два златни олимпийски медала, а другата ще се превърне в спортна икона, и двете щяхме да ви отвърнем “за какво говориш?”. В онзи момент едвам свързвахме двата края”, спомня си Kayla.

Тя все пак се надява да бъде различен боец от Ronda и да насочи спорта в друга посока.

“WSOF се опитва да внесе някаква легитимност в спорта, а към истинските атлети да се отнасят като към истински атлети. А не като звезди от Световната федерация по кеч. Надявам се нещата да стават по-професионални, а не всичко да опира до забавление”.

Harrison планира да се бие в категория “перо”, където безспорната №1 в света е Cris Cyborg. Kayla сподели, че е имала любопитен сън в тази насока.

“Сънувах, че се бия с Cyborg и й прилагам армбар, който чупи ръката й. Тя обаче не се предаде, поради което я задуших до безсъзнание”.

Тя все пак добави с чувство за реалност:

“Нямам намерение първият ми мач да е с Cyborg. Това би било лудост”.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес