Зареждане

Julianna Pena: Ronda не дава да я удрят в лицето на спаринги

Julianna Pena: Ronda не дава да я удрят в лицето на спаринги
Публикувано на: Януари 27, 2017 в 09:50 ч
 
Julianna Pena отново коментира двубоя между Amanda Nunes и Ronda Rousey на UFC 207, който завърши с нокаут в полза на “Leoa” още в първи рунд.


Pena предрече преди срещата, че Nunes ще нокаутира Rousey, като тя сподели интересна информация относно тренировъчния лагер на “Rowdy” преди двубоя. Според нейната информация, спаринг партньорките на Ronda нямат право да я удрят в лицето, нито пък да говорят за тази забрана. Ако противното се случи, те могат да бъдат съдени за милион долара.

“Ronda не харесва да бъде удряна в лицето, поради което на останалите не се позволява да го правят по време на спарингите с нея. Тези момичета се подписват, че не им е позволено да удрят Ronda и че не трябва да говорят за това. Ronda изобщо не е удряна по време на лагерите, поради което тя не знае какво е чувството това да се случи”.

“Тя е суперзвезда и те не искат тя да понася вреди по време на тренировките. Всеки път, когато някое от момичетата подходи по-здраво и започне да я удря, те казват “хей, престани, не я удряй толкова силно, а след това подпиши, че никога не си била тук и че няма да я удряш в лицето”. А ако противното се случи, следва дело за един милион долара”, добави Pena.

Julianna Pena излиза този уикенд срещу Valentina Shevchenko на UFC on FOX 23.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес