Зареждане

Jorge Masvidal: Понякога обичам да си играя с храната си

Jorge Masvidal: Понякога обичам да си играя с храната си
Публикувано на: Януари 30, 2017 в 08:53 ч
 
Jorge Masvidal записа голяма победа на UFC on FOX 23, успявайки да спре за два рунда намиращия се в серия от победи Donald “Cowboy” Cerronе.


Самият Masvidal записа трети пореден успех в Октагона, а след събитието президентът на UFC Dana White сподели, че “Gamebred” има всичко нужно, за да бъде шампион в тази дивизия, ако продължи да “дърпа спусъка” по подобен начин.

Самият Masvidal заяви, че “дърпа спусъка” само тогава, когато е наложително, като през останалото време той обича да си играе с плячката си.

“Аз съм боец и понякога обичам да си играя с храната си. Понякога обичам да бия противниците си, а друг път - да ги измъчвам. Понякога ги свалям на пода, а след това им се усмихвам. Правя всичко, което си пожелая”, заяви Masvidal.

“Никой не може да ми каже, какво да правя и какво не. Почувствах, че трябва да нокаутирам Cerrone и да не разчитам на решение. В миналото ми се е случвало да превъзхождам толкова много опонента си, че да не ми се налага да натискам спусъка, защото съм по-добър от него във всеки аспект. Дърпам спусъка тогава, когато се налага”.

Според Masvidal, двубоят със Cerrone е приключил още в края на първи рунд, когато единствено сирената спаси “Cowboy”.

“Свалям шапка на Cerrone, че той изобщо успя да се изправи. Погледнах в душата му, когато той се изправи, като него просто го нямаше. Той е воин”.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес