Зареждане

Jones отвърна на Gustaffson: Звучиш като ши*ан глупак

Jones отвърна на Gustaffson: Звучиш като ши*ан глупак
Публикувано на: Юни 2, 2017 в 09:00 ч
 
Претендента на UFC в полутежка категория Alexander Gustaffson се завърна в борбата за титлата при 93-килограмовите, след победата над Glover Teixeira миналата седмица в Швеция.
 
След като отказа бразилеца, "The Mauler" заяви пред всички, че се надява Daniel Cormier да излезе краен победител от битката на "DC" с Jon Jones за титлата в полутежка категория.
 
Gustaffson не пропусна и да припомни за недобрата част от харектера на "Bones", който включва непристойно поведение и употреба на наркотични вещества.
 
Jones отговори чрез своя twitter акаунт:
 
"Не съм истински шампион, защото не ти харесва характера ми? Майната ти! "Jon Jones е лош човек" ... звучиш като ши*ан глупак. Поздравления за годежа все пак, тя е красива жена. Разбира се, може да подкрепяте Daniel, може дори да се молите за него. Ето ти обаче и малко уроци - ти не загуби срещу "DC" и мен защото нямаше добро кардио, ти загуби защото "нямаш сърце". 
 
Jones и Gustaffson сътвориха 5-рундова война в основното събитие на UFC 165 в края на 2013г., битката завърши с победа на "Bones" след близко съдийско решение, в това, което много хора смятат за най-великата битка за титла при 93-килограмовите.
 
"The Mauler" беше близко и до победа над Daniel Cormir в UFC 192.
 
Сега всичко, което може да направи високият швед е да седи и да чака изхода от UFC 214 и ако има малко късмет ще се изправи срещу победителя "Cormier - Jones", където ще може да докаже, че има сила за победа.
 
Или ще потвърди последните думи на съперника си.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес