Зареждане

Jon Jones за секс хапчетата: Препоръчвам ги на всички

Jon Jones за секс хапчетата: Препоръчвам ги на всички
Публикувано на: Април 11, 2017 в 15:00 ч
 
Jon Jones отговори на подигравките от страна на шампиона в полутежка категория Daniel Cormier, който на няколко пъти се опита да го засегне по темата с т.нар. “секс хапчета”, които подобрят представянето в леглото.

Самият Jones обаче явно е далеч от това да се срамува, като той довери, че дори би препоръчал подобни медикаменти на всички останали.

“В UFC съм от много, много години и няколко пъти съм взимал секс хапчета по време на живота ми като възрастен. Наистина ви ги препоръчвам, хора. Страхотно е. Невероятно”, довери “Bones”.

През годините подобни хапчета не са били забранени от правилата, нито пък съставките в тях. Откакто обаче UFC работи с USADA, секс хапчетата също минаха в категория “забранено”.

След като Jon Jones бе уловен с допинг преди UFC 200, той се оправда, че всичко е било именно в следствие на употребата на подобни медикаменти.

“Може би трябваше да приема по-сериозно правилата и буквално да тествам всичко, което приемам. Тогава сметнах, че няма нужда, защото тези хапчета нямат нищо общо с представянето ми като атлет. Вече гледам много сериозно на USADА. Пращам им всичко и им казвам къде ще бъда.”

Jones все още твърди, че никога не е мамил като ММА боец.

“Никога не съм мамил в този спорт. Всеки мой успех е бил постигнат с упорита работа, посвещаване и фокус. Вярвам, че феновете ще видят какво точно се е случило в тази ситуация”.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес