Зареждане

Johny Hendricks планира да пенсионира Georges St. Pierre... отново

Johny Hendricks планира да пенсионира Georges St. Pierre... отново
Публикувано на: Април 29, 2017 в 07:00 ч

Бившият шампион в полусредна категория, Johny Hendricks отново се доближи до надпреварата з атитлата, след като записа победа над бившата звезда от Bellator, Hector Lombard.

Макар и да е далеч от челните позиции, то същото важи и за бившия шампион Georges St. Pierre, който обаче успя да се уреди с двубой за титлата при завръщането си.

Може скоро да видим реванш с Hendricks, както самия той твърди, тъй като историята се повтаря.
 
"Нямам търпение да го пенсионирам отново. Уважавам го, той е направил страхотни неща за спорта. Но след три години отсъствие, доста неща се промениха. И той спомена, че съм бил изчерпан. Ами познай? Аз съм съвсем нов Johny. Нямам търпение да му го покажа. Смятам, че независимо дали победи или загуби, той след това трябва да се бие с мен. Мисля, че трябва да си отмъсти за тази загуба. Наистина искам да се бием отново.

Бях силен в полусредната, но сега съм още по-силен в средната категория. Не се изцеждам, за да вляза в категория."

St. Pierre успя да пребори Hendricks със спорно съдийско решение при двубоя им в UFC 167 през 2013. Веднага след това канадецът се оттегли от спорта, оставяйки "Big Rigg" и компания да се бият за свободната титла.

Сега Hendricks се премести в средната категория и проблемите със свалянето на килограми са в миналото. А следващата му спирка е двубой с Tim Boetsch.

Но дали победи на St. Pierre и Hendricks в предстоящите им срещи биха гарантирали техен нов двубой?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес