Зареждане

John Kavanagh: Conor се бие така, защото се страхува от травма на главата

John Kavanagh: Conor се бие така, защото се страхува от травма на главата
Публикувано на: Януари 10, 2017 в 09:30 ч
 
Треньорът на Conor McGregor John Kavanagh разкри, че стилът на ирландския боец е базиран върху страховете му от възможна травма на главата. 

McGregor не е от бойците, които биха се хвърлили в яростна размяна на удари със своя съперник, а според думите на John Kavanagh, това е съвсем преднамерено от негова страна.

“Това е притеснение за всеки боец. На това ниво рисковете са много реални. Но мисля, че на двете ръце можете да преброите случаите, в които Conor е получавал чисти удари в главата за десет години в ММА. Неговият стил отговаря на това. Той не е от хората, които биха участвали в размяна на удари. Неговият стил е “вътре и навън” - той е много дефанзивен. Този стил е роден от нежеланието му да загуби и да поема чисти удари в главата. Той не иска да повреди софтуера”.

Според John Kavanagh, бойците трябва да бъдат по-наясно с рисковете от сериозно увреждане в резултат на ударите в главата.

“Можем да постигнем тази цел това да бъде първото поколение на бойци, което не страда от CTE”, заяви с надежда Kavanagh.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес