Зареждане

Jim Miller: Ако Conor получава такива шансове, то и останалите ги заслужаваме

Jim Miller: Ако Conor получава такива шансове, то и останалите ги заслужаваме
Публикувано на: Април 14, 2017 в 14:00 ч
 
Евентуалният боксов двубой между Conor McGregor и Floyd Mayweather продължава да бъде най-обсъжданата тема в света на бойните спортове.


По всичко изглежда, че мачът между двамата ще бъде обявен съвсем скоро, като се очаква той да счупи не малко рекорди по приходи и комерсиален успех.

Боецът от средна категория на UFC Jim Miller също сподели своето мнение по темата, заявявайки, че по този начин Conor McGregor причинява сериозни проблеми на дивизията.

“Реално в момента не знаем какво прави шампионът, кога ще го видим отново в Октагона и т.н. Той е печелил два пояса, но не е защитавал нито един от тях. Това е дразнещо. В този спорт най-важното нещо е таймингът, като е гадно да гледаме как останалите бойци са прецаквани заради неактивността на McGregor”, сподели Miller.

Miller смята, че McGregor има правото да преследва огромния чек, който ще получи срещу Floyd, но при това положение трябва и всички останали от UFC да имат подобна възможност.

“Всичко опира до правенето на пари. Няма как да обвинявам Floyd за това, че иска да спечели пари. Той има тази възможност, нека я преследва. Но тогава трябва и всички останали да получим подобни шансове. Аз, например, винаги съм искал да се занимавам и с кикбокс. Гледал съм кикбокс мачове и тези триминутни рундове са страхотни. Ако на него ще му позволят да участва в други спортове, освен ММА, тогава трябва и всички останали да получим подобни шансове”.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес