Зареждане

Jessica Andrade: Joanna Jedrzejczyk има слаба брадичка

Jessica Andrade: Joanna Jedrzejczyk има слаба брадичка
Публикувано на: Март 8, 2017 в 14:19 ч
 
Шампионката в категория “сламка” на UFC Joanna Jedrzejczyk изглежда непобедима за момента. Тя е с перфектен ММА актив от 13-0, като на този етап никой, излизащ срещу нея, не може да бъде определен като фаворит.


Следващата, която ще се пробва срещу полякинята, е бразилката Jessica Andrade. Тя ще се изправи срещу Joanna “Champion” на UFC 211 през месец май.

Andrade разкри, че вече е развила план, чрез който да постави на колене шампионката.

“Joanna е много бърза и подвижна. А нейният резервоар е почти безкраен. Тя е атлет на много високо ниво, като нямам търпение да се бия с нея. Знаем обаче, че тя има слаба брадичка, а ако успееш да я достигнеш и продължиш да го правиш със същия обем, тогава можеш да спечелиш”.

“Има разлика между мен и предишните й опоненти. Всеки път, когато те успяваха да стигнат до нея, след това отстъпваха назад, а не напредваха. Аз съм различна. Аз не само удрям, но и продължавам напред. А ако опонентката ми ме удари, аз продължавам въпреки това. Останалите оставят Joanna да се придържа към плана си. Аз няма да го направя. Ще наложа собствената си игра и ще опитам да спечеля по моя начин”.

Тя смята, че има силата, с която да нокаутира полякинята. И обясни защо това е така.

“Нека не забравяме, че Joanna бе пратена в нокдаун с джаб. Кой изобщо бива изпратен в нокдаун с джаб?”

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес