Зареждане

Jake Ellenberger разкри как е спасил кариерата си в UFC

Jake Ellenberger разкри как е спасил кариерата си в UFC
Публикувано на: Август 5, 2016 в 16:07 ч
 
Когато Jake Ellenberger влезе в Октагона, за да се изправи срещу Matt Brown в двубой от UFC 201 през миналия месец, “Juggernaut” знаеше, че той е длъжен да спечели срещата. Ellenberger бе в поредица от два загубени мача, губейки и общо четири от последните си пет двубоя.


Тогава обаче Ellenberger показа страхотен дух и повали Brown на пода само секунди след началото на мача, довършвайки го в последствие с перфектно пласиран ритник в областта на черния дроб.

Говорейки в подкаста Three Amigos, той си спомни за този период на несигурност, когато не бе ясно, дали UFC няма да се откажат от услугите му.

“Имаше дълъг период от време, когато не знаех какво ще се случи с мен. Няколко месеца. Нещата отиваха натам, че те щяха да ме отрежат. Имах късмета да имам добри отношения с Dana, поради което успях да поговоря с него по телефона няколко пъти. Отидох и до Вегас, като имах нужда да се срещна лице в лице с него и да поговорим. Той, разбира се, се съгласи, а когато се видяхме, аз му казах - “слушай, зная как завършва това, но ми дай още един шанс и ще ти докажа, че заслужавам да бъда тук”. Той ми каза, “окей”. Dana знаеше, че съм сериозен. Той знаеше, че това не са просто думи, с които искам да си гарантирам още поне един мач”.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес