Зареждане

Jacare Souza се мести във Флорида, обяви кога ще се завърне в Октагона

Jacare Souza се мести във Флорида, обяви кога ще се завърне в Октагона
Публикувано на: Юни 22, 2017 в 15:00 ч
 
През април, Ronaldo "Jacare" Souza заложи статута си на един от най-добрите бойци в средна категория в мача му срещу Robert Whittaker. За жалост, този залог не се отплати, тъй като той се озова по средата на буря от удари по средата на втория рунд и загуби срещата след ТКО.
 
Сега, няколко месеца по-късно, Jacare търси промяна. Той се премести от родината си Бразилия във САЩ, Флорида. Въпреки че този щат се намира не далеч от отбора на "America Top Team" в Coconut Creek, Souza уверява, че няма да тренира в известната фитнес зала.
 
"Не се местя завинаги", обясни Jacare в интервю за Portal do Vale Tudo. "Ще прекарам известно време извън Бразилия и тъй като не мога да бъда далеч от семейството си, ще ги взема с мен. Основната ми цел е подобря борбата си, което е нещо наистина важно. Още от сега отхвърлям възможността да се обучавам в "ATT". Ако имам нужда от лагер, ще си направя свои собствен. Мое си място."
 
Бразилецът даде и времева размка за завръщането си в Октагона, като обясни, че се надява да се върне в клетката преди края на годината.
 
"Възнамерявам да се върна преди края на годината. Чувствам се добре. Изминаха два месеца от моята операция, а вече се чувствам страхотно, не съм загубил нищо. Лечението се развива много добре. Ще се върна в Октагона скоро.", завърши Jacare.
 
Очаквате ли с нетърпение завръщането на Ronaldo "Jacare" Souza?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес