Зареждане

Ian McCall: Докторът ми каза, че мога да умра

Ian McCall: Докторът ми каза, че мога да умра
Публикувано на: Февруари 23, 2017 в 09:25 ч
 
Ian McCall продължава да няма късмет в последно време. След като на няколко пъти негови мачове не се състояха по различни причини, сега това се случи и на UFC 208.


Този път обаче самият McCall трябваше да се оттегли от срещата, а причина за това се сериозни проблеми, които “Uncle Creepy” е срещнал заради свалените килограми преди двубоя. Един от лекарите дори у е заявил, че той е можел да умре заради драстичното сваляне на тегло преди мач.

“Цялото това нещо адски много ме уплаши”, заяви McCall пред Joe Rogan, продължавайки: “Когато докторът каза “ами може и да умреш, никога не се знае”, си помислих - “какво по дяволите имаш предвид с това “никога не се знае?” Жлъчният ми мехур беше супер свит, предполагам - от дехидратацията. След това те видяха някакви сенки на тестовете, като помислиха, че може да имам камъни в жлъчния мехур. Направиха ми някаква по-напреднала версия на ултразвук, като не видяха нищо, което да налага операция. Продължаваме с тестовете. Сега съм супер кльощав. Върнах се вкъщи и все още бях под 60 килограма. До вторник изобщо не можех да задържам храна. Тялото ми напълно отказа, по дяволите”.

Драстичното сваляне на тегло продължава да бъде обект на множество дискусии в света на бойните спортове, като продължават притесненията за здравето на бойците. Някои атлетически комисии вече забраниха дехидратацията, докато USADA забрани IV хидратацията.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес