Зареждане

Holly Holm коментира сблъсъка между Nunes и Rousey

Holly Holm коментира сблъсъка между Nunes и Rousey
Публикувано на: Октомври 18, 2016 в 15:00 ч
 
Голяма част от жените, състезаващи се в категория “петел” на UFC, не приеха добре новината, че бившата шампионка Ronda Rousey ще получи шанс да се бие за титлата при самото си завръщане в Октагона.


“Rowdy” ще се изправи срещу носителката на пояса Amanda Nunes на 30 декември, повече от година след поражението, допуснато от Holly Holm в Мелбърн.

Самата Holly Holm е може би единствената, която не реагира остро и с презрение по повод шанса, който Ronda получи още при завръщането си. Тя призна, че с оглед и на резултатите си напоследък, едва ли би имала правото да претендира за нов шанс за титлата в настоящия момент.

“Не се представих никак добре в последните си два двубоя, поради което няма как да разправям какво заслужавам и какво не. И без това никога не съм го правила в кариерата си. Любопитна съм да изгледам този двубой и какво ще се случи. По никакъв начин не съм ядосана или нещо такова.”

“The Preacher’s Daughter” загуби последните си два двубоя срещу Miesha Tate и Valentina Shevchenko, като в момента тя си почива активно и няма насрочен следващ двубой.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес