Зареждане

Holly Holm иска двубой с Miesha Tate или още един с Ronda Rousey

Holly Holm иска двубой с Miesha Tate или още един с Ronda Rousey
Публикувано на: Март 22, 2016 в 15:00 ч
 
UFC 196 изглеждаше сякаш няма да бъде нищо особено докато тогавашната шампионка Holly Holm не влезе в клетката с Miesha Tate за подглавното събитие. Двете гладиаторки влязоха в епична битка, която щеше да бъде прекъсната от сидиите, докато Tate не заключи Holm с rear naked choke. Holm изтърва титлата си, но е вече готова да се завърне.

Holm демонстрира боен дух и поиска реванш след голямата среща, но ако това не се случи, е готова за среща с Ronda Rousey.
 
"Нещата сами ще си се случат. Има различни мотиви по въпроса дали ще се завърне скоро. За себе си знам, че искам да  се бия, както и че титлата не е вече моя. Не мога да кажа какво искам и да го получа веднага, а това е неприятно. Няма кого друг да виня освен себе си. Загубих битката. Сега остава само да чакам своя шанс.

Бих се радвала на реванш срещу която и да е от двете. Разбира се, ако зависеше от мен, щях да отмъстя за загубата си, защото това оставя горчивия вкус в устата ми. Ще работя в тази насока, но бих приела коя да е от двете срещи. Така стоят нещата. Искам да грабна всяка възможност. Ентусиазирана съм да отмъстя за загубата си. Само това ми е в главата."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес