Зареждане

Holly Holm: Хората, които не се бият, критикуват Mayweather - McGregor

Holly Holm: Хората, които не се бият, критикуват Mayweather - McGregor
Публикувано на: Юли 6, 2017 в 12:00 ч
 
Бившата шампионка на UFC в категория "петел" при жените, Holly Holm, е перфектния пример за някой, който е постигнал успех в бокса, а след това е преминал в ММА и също е постигнал успех. Това е нещо, на което не можем да обърнем гръб. Тя се появи в последното издание на The MMA Hour и отговори на няколко въпроса относно дългоочакваната боксова среща между Floyd Mayweather и Conor McGregor.
 
Много хора вече отписаха McGregor, като казват, че той няма шанс в този мач. Holm обаче е един от онези, които отказват незабавно да отпишат ирландеца.
 
"Ако McGregor спечели, това ще стане в ранните рундове. Ако мачът продължи по-дълго, победител ще бъде Floyd Mayweather. Всичко може да се случи в битка. Не мисля, че това е позор. Мисля, че ако някой се подиграва на тази битка, мога да ви гарантирам, че това са хора, които не се бият.", заяви Holm.
 
Zahabi Farias [треньор в Tristar Gym], заяви, че най-добрия шанс за McGregor срещу Mayweather ще бъде да се бие грубо и да използва повече игра в клинч. Holm е съгласна с мнението на Zahabi, но също така смята, че McGregor няма да направи много корекции, идващи от опита му в ММА.
 
"Един от най-големите ми навици, които трябваше да преодолея в ММА, беше да се откажа от вътрешния боксов стил, който аз не правех през цялото време, но се чувствах много удобно с него. В бокса може да се прикриваш и да вкарваш ъперкъти докато си в клинч, но в ММА не е така. В Октагона се опитвах да го направя, но в следващия момент се озовавах на земята с противник върху себе си.", заяви Holm.
 
Какво мислите за мнението на Holly Holm?
 
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес