Зареждане

Holloway изпрати съобщение към всички в дивизията

Holloway изпрати съобщение към всички в дивизията
Публикувано на: Юни 13, 2017 в 16:00 ч
 
Има нов крал в категория "перо" на UFC, след като царуването на Max Holloway започна с победата му над Jose Aldo в UFC 212.
 
След най-голямата победа в кариерата на хаваеца и спечелването на титлата в категория "перо", бившите претенденти в дивизията Frankie Edgar и Cub Swanson успяха бързо да вдигнат ръце, за да се опитат да предизвикат новокоронясания шампион.
 
В интервю за "Fight Society", Holloway посрещна с отворени обятия всички евентуални претенденти и изпрати съобщение към тях.
 
"Ако не съм се бил с някои от вас, бъдете готови", заяви Holloway. "Защото това, което виждаш, не е това, което ще получиш. Всички, които гледат отстрани на клетката, мислят, че могат да направят това, това и това. Когато влязат там с мен, това е друго нещо. Така че, ако още не съм се бил срещу някого, да се подготви на всички фронтове, защото идвам."
 
 
На 25 години, Holloway все още подобрява играта си, но това не му пречи всеки път когато влезе в Октагона да бъде неоспорим победител. Сега, след като е в серия от 11 поредни победи, "Blessed" се стреми да удължи тази серия и да направи множество защити на титлата си.
 
"Имам още много какво да постигна. Искам да бъда като Demetious Johnson. Искам да направя 11, 12, 13 или 14 защити на колана си", заяви Holloway. "Не искам да се крия, искам да се бия срещу всички.", завърши Holloway.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес