Зареждане

Hendo ще получи двубой за титлата, ако подпише с UFC?

Hendo ще получи двубой за титлата, ако подпише с UFC?
Публикувано на: Август 6, 2011 в 15:41 ч

Не и според президентът на UFC Dana White. Шефът на UFC не вярва, че даден Hendo трябва да получава веднага тази златна възможност.  А да достигнеш до двубой за титлата в полутежката категория може да отнеме повече от две години. В последните време се превърна в една от оспорваните дивизии в UFC.

"Hendo" който в момента е на гребена на вълната след победата над Fedor Emelianenko и е желан от UFC, и от Strikeforce. До това положение се стигна след като договорът на Henderson изтече с двубоя на 30-ти юли. А той все още е шампион в полутежка категория на Strikeforce.

Но всичко това явно не е достатъчно да убеди шефът му White да му даде директно двубой за титлата. Ето какво заяви D.W. за евентуалното бъдеще на Hendo в UFC:

"Проблемът е в това, че Rashad Evans е следващия претендент за титлата, разбира се, ако победи Tito. Така, че утре и двамата  ги очаква тежък двубой. И ako Rashad победи, той ще е следващия претендент за титлата. Ще видим срещу кого ще се изправи -  Jon Jones или Rampage Jackson. А ако Tito победи това го връща в топ пет. Dan Henderson за сега не се вписва в цялата ситуация. Няма как да получи двубой за титлата ще трябва да победи поне двама бойци от топ пет.".

Справедливо или не?

dan henderson strikeforce mma bg

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес