Зареждане

Henderson срещу Franklin в UFC 103

Henderson срещу Franklin в UFC 103
Публикувано на: Юли 21, 2009 в 13:30 ч

Бившите шампиони Rich Franklin (25-4) и Dan Henderson (25-7) ще се срещнат за втори път тази година в състезанието по смесени бойни изкуства (MMA) UFC 103, което ще се проведе на 19-ти септември в Тексас.

Това обявиха от самата организация, като все още не е уточнено в коя категория ще се срещнат двамата. В първата им среща Dan Henderson взе победата в оспорван двубой със съдийско решение.

От UFC са преценили, че има нещо недовършено в уреждането на сметките между двамата и те ще се срещнат пак след около два месеца.


Henderson победи Michael Bisping в състезанието по смесени бойни изкуства (MMA) UFC 100, като нокаутира британеца с мощен удар с дясната ръка. Той беше и треньор на американския отбор в риалити шоуто The Ultimate Fighter 9.

dan henderson michael bisping


Frankin отбеляза голяма победа над винаги опасния Wanderlei Silva в UFC 99 със съдийско решение. Това беше третата победа за бившия учител по математика, което го прави един от добрите бойци в полу-тежката категория.

Но това си остава малко странен двубой, тъй като и двамата бойци са се насочили към коланите, но в различни категории.

Друг потвърден двубой за UFC 103 е двубоя в тежката категория между Mirko Cro Cop и обещаващия боец Junior Dos Santos. Освен тях Martin Kampmann и Mike Swick ще се изправят един срещу друг за да определят кой ще предизвика Georges St. Pierre за титлата в полу-средната категория.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес