Зареждане

GSP: Най-трудни ще бъдат първите секунди срещу Bisping

GSP: Най-трудни ще бъдат първите секунди срещу Bisping
Публикувано на: Април 26, 2017 в 10:57 ч
 
Легендарният Georges St-Pierre не смята да се самозалъгва преди двубоя си с Michael Bisping.


Въпреки примерите на бойци като Al Iaquinta и Chan Sung Jung, които показаха, че продължителното отсъствие от Октагона не им се е отразило, GSP не смята, че той може да бъде незасегнат от подобна липса на активност.

“Вярвам в това, че човек “ръждясва”, ако не е бил дълго време в действие”, сподели St-Pierre, добавяйки: “Ще бъде проблем, но аз притежавам много опит. Аз съм един от хората, които са прекарали най-дълго време в Октагона, може би и най-много, не съм сигурен. Мисля, че понеже имам повече опит, колкото повече време прекарам, толкова по-добре ще се чувствам.”

Имайки предвид, че осем от последните девет срещи на St-Pierre са преминали в пет рунда, “Rush” има известно право относно прекарано време в Октагона. Той заяви, че вероятно ще се чувства особено в началото на срещата си с Michael Bisping, имайки предвид колко време не е бил в действие.

“За мен от голяма важност ще бъде първата секунда на боя. Тогава ще трябва да бъда много внимателен. Имайки предвид, че ще съм малко “ръждясал”, това ще бъде най-трудната част от срещата - когато току-що си влязъл в клетката и боят е започнал. Трудността е в адаптацията. Но след като минат няколко минути, очаквам всичко да е в рамките на нормалното”.

Относно подготовката си за срещата, GSP обясни:

“Подготовката ми изглежда същата, но ще опитам да стана още малко по-едър. Работя върху различни неща. Има много нови неща, които овладях, докато ме нямаше. Ще имам нови оръжия за този мач”.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес