Зареждане

Готвят ли ни от UFC двубой между Holly Holm и Ronda Rousey?

Готвят ли ни от UFC двубой между Holly Holm и Ronda Rousey?
Публикувано на: Април 14, 2016 в 07:57 ч

Holly Holm, както и много от нейните фенове, бяха шокирани от решението на UFC да не направят реванш между нея и Miesha Tate в UFC 200, след като двете имаха доста оспорван двубой в подглавната среща на UFC 196.

Holm вече отправи критики към Tate, че е избрала да се изправи срещу по-лесен противник в лицето на Amanda Nunes. От лагера на Tate пък лаконично отвърнаха, че Holm никога не им е била в плановете за защита на титлата.

Но това ни кара да се замислим дали пък от UFC не ни гласят двубой-реванш между Holm и Ronda Rousey малко по-късно тази година, когато се очаква "Rowdy" да се завърне в Октагона.

Holm сподели своите очаквания.
 
"Напълно възможно е. Не знам какво точно си мислят, но не случайно имат толкова успешен бизнес. Те са много успяла организация. Обикновено имат причина зад всяко едно от решенията си.

Аз ще съм готова за всичко. Ако ще е реванш с Ronda, ще си скъсам задника от тренировки. Ако е реванш с Tate, ще си скъсам задника от тренировки. Ако ми дадат някоя друга от водещите състезателки в категорията, ще си скъсам задника от тренировки."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес