Зареждане

Gadelha: Jedrzejczyk е прекалено глупава, за да говори като McGregor преди двубой

Gadelha: Jedrzejczyk е прекалено глупава, за да говори като McGregor преди двубой
Публикувано на: Март 24, 2016 в 14:15 ч
 
Нова свада бавно се заражда от сенките докато шампионката в категория "сламка" Joanna Jedrzejczyk и Claudia Gadelha се хващат за гърлата при всяка изникнала възможност.
 
Дори президентът Dana White разкри наскоро, че двете дами са си разменили няколко юмрука по време на TUF 23, където са били треньорки в два опониращи си отбора.
 
Както споменава Gadelha обаче, Joanna не напада словесно. Не защото не иска, ами просто защото е прекалено глупава, за да се защити, когато някой застане срещу нея.
 
За разлика от Conor McGregor, когото Claudia оприличава като много интелигентен, Joanna не си служи така добре с думите.
 
"Conor McGregor е много интелигентен. Знае за какво говори. Ако му кажеш нещо, ще отвърне на мига. Joanna не е такава. Глуповатичка е. Цял сезон се опитваше да ме дразни, но просто я игнорирах. Опитваше се да ми влезе в главата, но не мисля, че успяваше. Винаги когато се опитваше да ме нападне някак ѝ отвръщах и просто млъкваше - не знаеше какво да каже. Сами ще се уверите. Спря да говори глупости по мой адрес по средата на сезона."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес