Зареждане

Frankie Edgar: Не се чувствам добре, когато не съм шампион

Frankie Edgar: Не се чувствам добре, когато не съм шампион
Публикувано на: Август 7, 2012 в 15:40 ч

Бившия шампион в леката категория на UFC, Frankie Edgar даде коментара си относно двубоя му с Ben Henderson в UFC 150, който ще се проведе този уикенд в Денвър.

"Определено не е нормално. Особено когато ми казват 'бившия  шампион от UFC'. Не всичко е титли, но да бъдеш шампион е приятно. Вярвам че всеки, който влага толкова страст в това, което прави, иска да бъде най-добрия.

Неговите треньори са гениите зад него. Мисля че те виждат различни пропуски в двубоите му и след това ги оправят. Изглежда че това работи. Искам да направя нещата по-добре. Ще направя някои неща по-добре в този двубой и би трябвало да изляза победител.

Когато си шампион, светлината към теб е различна и това искам. Определено искам да оставя своята диря в този спорт и най-добрия начин за това е да бъда шампион."


Henderson и Edgar се срещнаха в UFC 144 в Япония, когато Henderson успя да вземе шампионския пояс със съдийско решение. Много фенове обаче не бяха съгласни с това решение . Преди това Edgar записа победи над BJ Penn и Gray Maynard, а Henderson заслужи двубоя си за титлата с победи над Mark Bocek, Jim Miller и Clay Guida.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес