Зареждане

Frank Mir: Ще бъде чест за мен, да се бия с Fedor

Frank Mir: Ще бъде чест за мен, да се бия с Fedor
Публикувано на: Юли 17, 2015 в 07:51 ч

Frank Mir добави поредната победа в статистиката си, след като свали Todd Duffee с един удар при срещата им в UFC Fight Night 71.

Бившият шампион в тежката категория се е бил с много легенди, сред които Antonio Rodrigo Nogueira, Mirko Cro Cop, Junior dos Santos, Josh Barnett, Brock Lesnar и Alistair Overeem.

Но има една легенда, срещу която Mir не е имал възможност да излезе - Fedor Emelianenko. "The Last Emperor" наскоро заяви желанието си да се върне отново на ринга и Frank Mir би излязъл срещу него с удоволствие.
 
"Абсолютно, уважавам много Fedor. Мисля, че той имаше няколко лоши двубоя, защото преди това имаше 30 срещи, в които прегази опонентите си. Може би е започнал да се съмнява в себе си и направи това, което направих и аз. Взе си малко почивка и вероятно е преоткрил себе си. Този човек е боец и със сигурност не е спирал да тренира. Той е много силен, експлозивен и здрав боец."

Mir е готов да се изправи срещу руснака и ще му е интересно дали ветеранът е същия звяр както преди.
 
"Възможността да се бия с него ще е голяма чест за мен. Може би бих искал да го видя първо срещу някой друг, за да покаже дали е все още същия звяр както преди и да напомни на феновете кой е Fedor. И след това бих излязъл срещу него."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес