Зареждане

Frank Mir преговаря с Bellator, иска битка с Emelianenko

Frank Mir преговаря с Bellator, иска битка с Emelianenko
Публикувано на: Август 2, 2017 в 09:00 ч
 
След 16 години борба под банера на UFC, Frank Mir стана свободен агент през миналия месец.
 
С ограничения.
 
Mir все още е подложен на наказание от страна на Американската антидопингова агенция (USADA) и не може да се състезава до 17-ти април 2018-та година. Освен това част от споразумението му с UFC за освобождаването му било, да не се бие никъде, докато двугодишното му наказание не изтече напълно.
 
Все пак това не може и няма да го спре в подготвянето му на битка за неговото завръщане, тъй като той разкри в последното издание на The MMA Hour, че понастоящем води преговори с Bellator MMA и  Absolute Championship Berkut (ABC), за които той често работи като коментатор.


 
Една тежка конфронтация срещу легендарния Fedor Emelianenko, обаче, изглежда като най-желания възможен вариант за Mir и той ще се радва да се изправи срещу "The Last Emperor", който претърпя загуба от Matt Mitrione с ТКО в първия рунд в битката им на Bellator 180.
 
"Мисля, че това ще бъде феноменална битка. Ще се изправя срещу човек, който съм искал да срещна през цялата си кариера. Fedor е трудно да се задържи в една организация и това е обяснимо. Не искам да пропускам подобна възможност, ако ми бъде предоставена.", заяви Mir.
 
"Не само се опитвам да продам себе си като боец, но и в бъдеще ще продавам потенциални опоненти. Нещо от сорта на: "Хей, ако подпишеш, това е потенциална битка, която можеш да направиш", допълни Mir.
 
На 38-годишна възраст и без да се е състезавал повече от година, Frank заяви, че е уверен, че има какво още да покаже.
 
"Абсолютно. Сега се чувствам много по-добре физически. Нямам търпение да се завърна, за да се състезавам", завърши Mir.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес