Зареждане

Ferguson към Diaz: Ти си клоун, фалшив си

Ferguson към Diaz: Ти си клоун, фалшив си
Публикувано на: Май 26, 2017 в 08:45 ч
 
Tony Ferguson явно се опитва да си уреди мач с Nate Diaz...
 
В понеделник вечер в "The MMA Hour" Ferguson се възползва от възможността и започна вербална война, насочена към Nate Diaz. С всички коментари, които "El Cucuy" изрече, не би било изненада, ако се стигне до схватка, дори и извън окатагона.
 
"Бих могъл да изцедя всичкия живец от него", каза Ferguson пред Shaun Al-Shatti за MMA Fighting. Не е нужно да говоря от къде съм, но съм адски труден. Много "по-твърд" съм от този пич, защото парите никога не ме разглезиха. Подяволите, ако някога ме разглезят, няма да забравя от къде съм дошъл. Тук има един човек, който те предизвиква на двубой, а ти не искаш да подпишеш договора? Ти си клоун, приятел. Фалшив си."
 
Ferguson, който е на второ място в леката категория на UFC, зад Khabib Nurmagomedov, е повече от уверен за мач с Diaz, който по настоящем е на 8-то място в дивизията.
 

"Очевидно е, че вече го победих веднъж, но ако иска може да го направим отново. Да започваме, нека направим тези пари, приятел, искаш ли да опитаме? Много по-добър съм от теб. Опитваш се да ме дразниш, но ще те ударя толкова силно, че ще си изплюеш зъбите."
 
"Мислиш се за гангстер, а бягаш от битка? Имаме основно събитие, което е свободно, а ние можем да го запълним. Така че, ако искаш да спечелиш пари, да впечатлиш феновете, да продаваш боклуците си, това е добре, да го направим. Подпиши контракта. Давай, хлапе"
 
Смятате ли, че обидите на Tony Ferguson ще накарат Nate Diaz да се бие с него. Ще може ли UFC да плати на Diaz достатъчно, след като вече "вдигна летвата" в тази насока, за да се бие с Conor McGregor. Споделете вашето мнение в секцията за коментари.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес