Зареждане

Fedor Emelianenko срещу Antonio Silva през февруари най-рано

Fedor Emelianenko срещу Antonio Silva през февруари най-рано
Публикувано на: Декември 19, 2010 в 15:00 ч

Завръщането на боеца в тежката категория Fedor Emelianenko в двубой срещу претендента Antonio "Bigfoot" Silva, ще се състои през февруари най-рано, като решението идва само ден, след като бе обявено, че двубоят между двамата може да се състои в предстоящото на 29-ти януари събитие от Strikeforce.

 

 

Изглежда Emelianenko е финализирал дългоочакваното удължаване на договора си със Strikeforce, за да продължи пътя си в организацията, след загубата допусната от Fabricio Werdum през юни, като обаче споразумение за двубой реванш Emelianenko-Verdum, не бе постигнато.

 

Изпълнителният директор на Strikeforce, Scott Coker заяви пред Sherdog.com, че се е надявал Emelianenko да предизвика шампиона в тежката категория Alistair Overeem през януари, но този двубой така или иначе няма да се случи, като Silva ще трябва да се изправи срещу друг опонент, ако Emelianenko не постигне скорошно споразумение.

 

Предстоящото на 29-ти януари събитие от Strikeforce се очаква да включва участие на шампиона в полусредната категория Nick Diaz, както и двубоят между претендентите в средната категория Jason "Mayhem" Miller и Tim Kennedy.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес