Зареждане

Fedor Emelianenko ще се отегли, ако загуби от Dan Henderson?

Fedor Emelianenko ще се отегли, ако загуби от Dan Henderson?
Публикувано на: Юни 3, 2011 в 15:52 ч

Прочутият руски състезател по смесени бойни изкуства (ММА) Fedor Emelianenko ще опита да прекрати серията от две поредни загуби на 30 юли. "The Last Emperor" ще се изправи срещу настоящия шампион в полутежка категория на Strikeforce Dan Henderson.

Emelianenko (31-3) отпадна от турнира Гранд При на Strikeforce по-рано през годината, след лекарска забрана да продължи двубоя. Но едва дали щеше да се случи чудо и Emelianenko да вземе срещата, след като два рунда Antonio Silva налагаше своя ритъм на игра.

Но може ли това да е "Последния (Last)" път в който виждаме "Emperor" в клетката? Поне така смята президентът на M-1 Global Vadim Finkelchtein.


 

 

Слуховете за оттеглянето на Emelianenko стават все повече, особено, ако загуби предстоящата среща. Самият Finkelchtein е същото мнение:

"Ако Fedor загуби от Dan Henderson, ще се отегели от смесени бойни изкуства. И нееднократно съм заявявал, че това е негово решение, и ние(M-1 Global) няма как да повлияем на него. Всичко си зависи от него.  Но Fedor е доста по-мотивиран от предния двубой. Има нова цел пред себе си и ще направи всичко възможно да е достигне."

Но може ли "H-bomb" се стовари върху "майка Русия" през юли?  Какво ще стане през юли, дали още една легенда ще "окачи" ръкавиците?

 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес