Зареждане

Evolve MMA набира нови служители, ето как да кандидатствате!

Evolve MMA набира нови служители, ето как да кандидатствате!
Публикувано на: Ноември 30, 2016 в 12:00 ч
 
Една от големите ММА организации на територията на Азия Evolve MMA търси нови попълнения към своя екип.


А там определено е доста приятно да се работи, имайки предвид, че служителите на Evolve току-що се върнаха от тийм билдинг на Малдивите, платен изцяло от компанията (вижте видеото по-долу). Добрите новини са, че сингапурската организация набира нов персонал.

Съобщава се, че Evolve търси нови хора за своя екип, с оглед на планирано голямо разрастване на компанията през новата 2017 година. Сингапурците предлагат най-високото възнаграждение в индустрията, а ваканциите на луксозни дестинации са просто бонус.

С времето Evolve успя да привлече някои от топ талантите в света в сферата на бразилското джиу-джицу, муай тай, бокс и борба, както и ММА, естествено.

Бившите шампиони по бокс Pongsaklek Wonjongkam и Yodsanan Sityodtong, Lumpinee champions Orono Wor Petchpun, Pornsanae Sitmonchai, Nong-O Gaiyanghadao, Petchboonchu FA Group, Penek Sitnumnoi and Sam-A Gaiyanghadao и световните шампиони по бразилско джиу-джицу Bruno Pucci, Michelle Nicolini и Leandro Issa са част от организацията.

Evolve MMA е дом и на реномираните шампиони по ММА Shinya Aoki, Ben Askren, Angela Lee и Roger Gracie. Компанията спешно набира персонал за три свои съоръжения в Сингапур, както и за няколко международни локации, включително и за Evolve University, който представлява най-големият онлайн университет за бойни изкуства.

Всички заинтересовани могат да кандидатстват за работа в Evolve MMA на имейл адрес: [email protected]m.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес