Зареждане

Двубоят между Chuck Liddell срещу Tito Ortiz се отменя

Двубоят между Chuck Liddell срещу Tito Ortiz се отменя
Публикувано на: Март 14, 2010 в 12:15 ч

Двубоят между бившите шампиони в полу-тежката категория и настоящи треньори в риалити шоуто The Ultimate Fighter 11, Chuck Liddell и Tito Ortiz, който трябваше да се проведе в UFC 115, е отменен и вместо това Liddell ще се изправи срещу Rich Franklin на 12-ти юни във Vancouver, а не в UFC Fight Night 22 на 17-ти април.

Все още няма потвърдена причина за оттеглянето на Ortiz, но според запознати източници той не е успял да завърши снимките за TUF 11 и Franklin е станал негов заместник.

Новините излязоха след серия от съобщения на Ortiz в неговия Twitter акаунт милаия месец по време на финалната седмица на TUF 11.

"Ако нещата не можеха да станат по-зле, вече станаха. По дяволите!!!," писа Ortiz. "Jenna и аз сме добре. Предполагам бизнеса си е бизнес... Вески ще види за какво става въпрос!... Мислих че живота не може да стане по труден. Сега стана! Ново предизвикателство, което Господ ми прати! Уау."

Ortiz след това сложи няколко съобщения с благодарности към Dana White и UFC, че са приели завръшането му, което показва че са все още в добри отношения, макар че бъдещите му планове остават неизвестни.

chuck liddell ufc mma


Liddell (21-7) обяви оттеглянето си след като загуби с TKO в първия рунд срещу Mauricio "Shogun" Rua в последния си двубой през април, което беше и четвърта загуба в последните му пет двубоя, но 40-годишния боец пожела да се завърне за ново предизвикателство.

Franklin (26-5), който е бивш шампион в средната категория, е 2-2 след като се премести в горната категория през 2008-ма, като след загубата си със съдийско решение от Dan Henderson записа победа над Wanderlei Silva през юни, преди да бъде нокаутиран в първия рунд от Vitor Belfort през септември. "Ace" претърпя операция на коремните мускули през януари, която трябваше да го остави да почива до май.

След като Liddell срещу Franklin няма да се проведе в UFC Fight Night 22, не се знае дали от UFC ще направят такова събитие.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес