Зареждане

Двубоя между Ortiz и Coleman отпада

Двубоя между Ortiz и Coleman отпада
Публикувано на: Октомври 8, 2009 в 00:01 ч

 

Във вторник сутринта, Tito Ortiz публикува съобщение в официалния си Twitter акаунт, че неговият опонент Mark Coleman, се отказва от двубоя между тях, който щеше да се състои по време на UFC 106.

 

След като заяви, че с това отказване, Coleman постъпва като "женичка", Ortiz добави: "На 21-ви ноември ще сритам задника на някого!"

 

 

Множество спортни сайтове потвърждават новината, че Coleman няма да участва в двубой по време на UFC 106, което ще се състои в Mandalay Bay Events Center в Las Vegas, а главното събитие за вечерта ще е двубоя между настоящият шампион в тежка категория Brock Lesnar и Shane Carwin. Двамата ще се изправят един срещу друг в битка за титлата на категорията.

 

Coleman все още не е потвърдил новината от вторник сутрин.

 

"Да, контузих си коляното и в момента ме боли страшно много. Адски съм разочарован", каза Колман. "Ще изчакам да чуя решението на UFC, като до тогава, не мога да кажа нищо конкретно."

 

Coleman добави, че ще отговори на коментарите на Ortiz, по-нататък.

 

Ако Ortiz запази мястото си в картата за вечерта, той ще участва в двубой за UFC за първи път от май 2008 година, когато загуби от Lyoto Machida. Coleman, който се е борил с Fedor Emelianenko два пъти, е с рекорд 1-1 от завръщането си в UFC през януари 2009.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес