Зареждане

Dominick Cruz се лекува и очаква победителя от Garbrandt - Dillashaw

Dominick Cruz се лекува и очаква победителя от Garbrandt - Dillashaw
Публикувано на: Март 24, 2017 в 09:57 ч
 
Изненадващо за мнозина, дългогодишният доминатор в категория “петел” на UFC Dominick Cruz загуби титлата си на UFC 207, отстъпвайки на Cody Garbrandt.


Тогава Cruz бе тотално надигран от “No Love” Cody, който дори успя да го свали на пода няколко пъти със своя страйкинг.

В последствие “Dominator” позволи на TJ Dillashaw да получи следващия шанс за титлата, предпочитайки да изчака срещата между Dillashaw и Garbrandt, подготвяйки се да се изправи срещу победителя.

Това бе потвърдено и от треньора в Alliance MMA Eric Del Fierro, който внесе яснота по случая:

“Dominick е добре. Вие сигурно сами сте го видели - той остава позитивно настроен, правейки своите неща. В момента той се грижи за тялото си. Тренира, но не на сто процента. Той оставя тялото си да се възстанови.”

“Този плантарен фасциит е една от най-сложните контузии, които той е имал досега. Всеки, който е имал тази травма, знае, че тя просто не отшумява. Единственото, което помага, е почивката”.

Той добави, че е впечатлен от новия шампион Cody Garbrandt и сподели, че той има предимство срещу TJ Dillashaw.

“Cody Garbrandt е отличен. Мисля, че той демонстрира много хладнокръвие онази вечер. И че той има още много, което не е показал. Реваншите са винаги трудни, а когато се биеш със съотборници, винаги е различно ниво на ментална битка. Въпросът е кой от двамата може да се абстрахира от това. Бих дал леко предимство на Cody в това отношение, но не зная.”

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес