Зареждане

Долф Лундгрен идва за ММА състезанието в Свети Влас

Долф Лундгрен идва за ММА състезанието в Свети Влас
Публикувано на: Юли 25, 2009 в 09:16 ч

Холивудската звезда Долф Лундгрен отново ще гостува в България, този път специално на поредната Гала вечер по смесени бойни изкуства, която организира Българската Федерация по ММА. Актьорът е потвърдил че ще присъства на бойното шоу, което ще се проведе за втори път в красивия амфитеатър в комплекс „Арена” в Сети Влас.

Mиналата година на същото място (през август 2008-ма) Долф Лундгрен бе гост на Гала вечерта по ММА и изгледа от ВИП зоната битките в компанията на президента на родната ММА федерация г-н Любен Джубрилов. Екшън звездата бе очарован от провеждането на подобно шоу у нас и обеща отново да дойде край Черно море. От българската Федерация спазиха своята традиция на всяка своя Гала вечер по обединени бойни изкуства да канят известни колоритни ВИП личности.


Предстоящото мероприятие е десето по ред, след аматьорския ММА турнир, който се проведе в Бургас. Юбилейният боен турнир в курорта Свети Влас ще бъде и част от празника на Диневи Груп, чието модерно луксозно пристанище „Марина Диневи” направи впечатление на американеца.

Долф Лундгрен ще пристигне с полет от Москва, където се снима поредния филм с негово участие. Той ще остане край морето у нас близо седмица.

долф лундгрен състезание свети влас

Източник: Novsport.com

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес