Зареждане

Dolce: Cormier може да се бие и в средната категория

Dolce: Cormier може да се бие и в средната категория
Публикувано на: Юли 23, 2014 в 10:40 ч

Гуруто сред диетолозите на ММА бойците, Mike Dolce заяви смело, че неговият клиент, боецът в полу-тежката категория, Daniel Cormier може да свали доста килограми с негова помощ.

Когато Comier е бил капитан на американския олимпийски отбор по борба през 2008, той едва не умрял в опит да свали до 95 килограма. Затова се наложило и да не вземе участие в състезанието. Когато Cormier идва в UFC, той се състезава в тежката категория. С помощта на Dolce, Cormier сваля без проблеми до 92 килограма.

Сега обаче Dolce твърди, че без особена загуба на качествата, Cormier може да свали и до 84 килограма.
 
"Мисля, че ако продължи със сегашния си начин на живот и приема още съвети от мен, ще може да свали до средната категория и като форма да бъде почти същия като сега в полу-тежката.

Ще придобие повече сила, повече скорост и повече издръжливост. Вижте му снимките, когато тежи 94 кг. Може да видите, че въобще не е толкова изчистен, колкото може да стане. Там където не виждате мускулните дефиниции, това са допълнителни килограми, които не са функционални. Затова можем да се отървем от тях и то още преди да започнем с дехидратацията."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес