Зареждане

Derrick Lewis иска да затвори устата на 'надценения' Francis Ngannou

Derrick Lewis иска да затвори устата на 'надценения' Francis Ngannou
Публикувано на: Май 24, 2017 в 09:27 ч
 
Derrick Lewis е едно от имената, за които се говори много в тежка категория на UFC напоследък. “Black Beast” е в чудесна серия от шест поредни победи в Октагона, като за последно той нокаутира Travis Browne.


Lewis разкри, че има голямо желание да се изправи срещу друго актуално име - Francis Ngannou, за да му затвори устата най-накрая.

На 11 юни Derrick Lewis се изправя срещу ветерана Mark Hunt в Нова Зеландия. “Black Beast” обаче е напълно наясно, срещу кого иска да се срещне след това.

“Това момче Francis е напълно невежо. Бих искал да се срещна с него, защото той не спира да плямпа глупости. Сякаш той е голямата работа. Да ходи да се шиба. Ще му наритам задника, след като приключа с Mark Hunt. Исках да се бия с него още преди Hunt. Той не спира да плямпа, как съм бил твърде бавен и някакви подобни простотии. Ще му наритам задника. Той е надценен. Той не ме притеснява.”

Подобно на Lewis, Francis Ngannou също е в добра серия от пет поредни успеха. Нищо чудно евентуален двубой между тях да представлява и елиминационна среща за титлата.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес