Зареждане

Daniel Cormier срещу Tim Sylvia? Cormier е съгласен

Daniel Cormier срещу Tim Sylvia? Cormier е съгласен
Публикувано на: Юни 1, 2012 в 12:27 ч

Един от евентуалните противници на Любомир Симеоново - Гребеца  за декември месец Tim Sylvia може да се изправи срещу един от най-проспериращите бойци в тежка категория - Daniel Cormier.
 
Вярвате ли или не, но точно победителят от турнира Гранд При в тежка категория на Strikeforce боецът Cormier иска този двубой. Той му е необходим, за да завърши контракта си с телевизия Showtime, където му остава още един двубой, за да може да премине в UFC.

Ето какво заяви "DC":

"Да се изправиш срещу бивш шампион на UFC винаги е вълнуващо. Tim Sylvia не е случаен боец и има огромно сърце. От своя страна искам  да завърша контракта си с Showtime и да премина в UFC, за жалост нямам особен избор от към противници. Няма как да се бия пак с Josh Barnett. Просто вече не знам. Искам да продължа да се бия и да се развивам. Искам всеки следващ противник да е по-добър от предишния. Но за момента не знам какво ще се случи. Нека веднъж завинаги да приключи договора ми с тях.".

Sylvia е двукратен шампион в тежка категория на UFC и в момента прави всичко възможно да се завърне обратно при тях, но Dana White не е склонен да го приеме обратно.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес