Зареждане

Dana White за бъдещето на CM Punk: Ще говорим и ще видим...

Dana White за бъдещето на CM Punk: Ще говорим и ще видим...
Публикувано на: Октомври 3, 2016 в 09:23 ч
 
Президентът на UFC Dana White отново показа, че често променя мнението си, този път говорейки за CM Punk и бъдещето му в компанията.


Скоро след Punk като бе нокаутиран от Mickey Gall в своя дебют в Октагона, Dana White намекна, че бъдещето на бившия кечист вероятно не е в UFC, като той ще трябва да придобие повече опит на по-ниско ниво, преди да се завърне на най-голямата сцена.

Сега обаче White звучи по коренно различен начин, споделяйки, че не е изключено CM Punk да получи шанса да запише и втори мач в UFC.

“Казах му да си отиде вкъщи и да прекара малко време с жена си, да бъде нормален за известно време, а след това ще се чуем по телефона и ще обсъдим нещата. Очевидно все още не сме говорили, но ще видим какво предстои за него.”

“Нали знаете, предстои да видим. Трябва да разговарям с него, да видим какво мисли той.”

Желанието на Dana White да не изключва вариант за нов мач на CM Punk е напълно логично, имайки предвид, че бившият кечист донесе страхотни pay-per-view печалби на компанията с дебюта си на UFC 203.

Самият CM Punk заяви след загубата от Mickey Gall, че има желание да продължи кариерата си на ММА боец, без да уточнява къде.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес