Зареждане

Dana White с изявление за поредния гаф на Jon Jones: Това може би е краят на кариерата му

Dana White с изявление за поредния гаф на Jon Jones: Това може би е краят на кариерата му
Публикувано на: Август 23, 2017 в 09:30 ч
 
Докато ситуацията продължава да се развива, изглежда, че шампионът на UFC в лека категория, Jon Jones, вероятно ще бъде лишен от титлата си в категорията, след като даде положителен тест за стероиди в деня преди реванша си с Daniel Cormier в UFC 214 миналия месец. И тъй като това не е първият път, когато "Bones" има проблем с антидопинговата агенция (USADA), той може да получи четиригодишно наказание, в което да му бъде забранено да се състезава в света на смесените бойни изкуства.
 
Това е реалността, пред която президента на UFC Dana White трябва да се изправи, които от своя страна не е имал най-плавната връзка с Jones през последните бурни години. Всъщност, само преди няколко месеца White заяви (неправилно), че Jones никога няма да оглави още едно събитие на UFC, след като провали основната битка в юбилейното събитие UFC 200 (отново след проблеми с USADA). Сега, мрачен и почти безмълвен, White отговори на въпросите свързани с днешните ужасни новини.
 
"Това е брутално, невероятно е. Никога не е хубаво време да получите подобни новини, винаги е лошо. особено за някой като Jon Jones. Той е най-добрият в историята на ММА. Той е най-добрият, което го прави още по-гадно. Ако това завърши с две или три години забрана, това може да е краят на кариерата му. Така че да говорим за наследството му? Това вероятно ще е краят на кариерата му.", заяви White.
 
"На колко години е Jon сега, 30? Ако се опита да се върне ще е на 34, а гледаме какво можеше да бъде, какво можеше да постигне, това е тъжно. Не знам какво да кажа.", добави White.


 
В UFC очакват отварянето на неговата "Б" пробва, което потенциално би могло да бъде краят на кариерата на Jones.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес