Зареждане

Dana White категоричен: Anderson Silva няма да получи временна титла

Dana White категоричен: Anderson Silva няма да получи временна титла
Публикувано на: Май 7, 2017 в 09:36 ч

Малко по-рано тази седмица легендата в средната категория на UFC, Anderson Silva даде на организацията ултиматум. След като двубоят му с Kelvin Gastelum бе отменен, 42-годишният боец настоя да получи двубой за временната титла срещу Yoel Romero в UFC 212 на 3 юни или ще напусне. Може би отговорът на UFC отне малко повече време, но днес Dana White бе категоричен в решението си.
 
"Всеки път когато се договаряме с Anderson Silva, винаги е било много интересно. Silva иска временна титла, но очевидно няма да я получи.

Знаете каква ми е философията за оттеглянето. Ако някога споменеш думата 'оттегляне' значи най-вероятно трябва да го направиш. Ако сериозно го обмисля, по-добре е да го направи."

White няколко пъти потвърди, че временна титла за Anderson Silva няма да има, въпреки че бразилецът е едно от най-популярните лица на спорта.
 
"Bisping е готов и ще се бие с истинския претендент - Yoel Romero. Anderson Silva е на 7-мо място. Anderson е луд. Не съм отменил двубоя му с Gastelum нарочно. Gastelum е пушил трева и сега са го хванали. Бъдете сигурни, че правим всичко възможно, за да уредим друг двубой на Anderson.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес