Зареждане

Dana White говори за евентуалното си оттегляне от UFC

Dana White говори за евентуалното си оттегляне от UFC
Публикувано на: Юли 6, 2017 в 11:00 ч
 
Когато UFC беше закупена от WME-IMG през лятото на 2016-та година, бяха повдигнати много въпроси за съдбата на стълбове в организацията като Mike Golberg, Joe Rogan, и президента на компанията Dana White.
 
Goldberg, както вече знаем, беше освободен от организацията и в крайна сметка се озова в Bellator. Rogan, междувременно, изглежда остава в компанията за момента. White обаче не даде много указания колко дълго планира да остане в нея.
 
След като е направил състояние от продажбата на компанията, White лесно може да се отдалечи от UFC. Очевидно обаче това не е неговият план. Говорейки пред MMAJunkie, шефът на UFC обясни, че няма да ходи никъде.
 
"Какво ще правя? Хората се държат така, сякаш ударих лотарията. Преди имах пари. Това не е като да спечеля от лотарията и да излетя. Обичам този спорт и очевидно най-трудната за мен част от тази продажба бе да се разделя с братята Fertitta. Ние сме заедно от 20 години, преживяхме много. Това беше като развод. Преминах през това и се върнах, за да си върша работата.", заяви White.
 
"Обичам този спорт. Няма да ходя никъде и ние всъщност работим по един луд проект и го очаквам с нетърпение. През следващата година отново ще взривим съзнанието на всички", допълни той.
 
"Работим по неща в Мексико и Китай. Мексико, Китай и Великобритания по-точно. Работим и върху проекти в Русия, които вероятно ще обявим през следващата година. Всичко е наред. Всички мислят, че ще се оттеглям или нещо подобно. Няма да ходя никъде! Забили сме се като кърлежи и работим по страхотни проекти. Мислим как да изведем бойните спортове на следващото ниво.", завърши White.
 
Щастливи ли сте да чуете, че Dana White планира да остане в UFC за неопределено време?
 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес