Зареждане

Dana White: Bisping никога не отказва битки

Dana White: Bisping никога не отказва битки
Публикувано на: Юли 28, 2017 в 15:00 ч
 
Президентът на UFC Dana White има високо мнение за шампиона на организацията в средна категория Michael Bisping.
 
В последното интервю за MMAjunkie White заяви, че харесва Bisping, защото англичанинът никога не отказвал битки.
 
"Bisping не отказва битки. Той просто не го прави. Затова много го уважавам. Харесвам момчета, които са в бизнеса. Трябва да сте готови да се биете с всеки по всяко време", заяви White.
 
"Вие сте в бизнеса с боеве. Трябва да сте склонни да се биете с всеки състезател по всяко време. Особено, ако сте шампион или един от топ бойците в света. Не бива да отказвате битка с когото и да било. Bisping не го прави", допълни той.
 
White продължава да настоява, че Bisping ще се бие с победителя от битката между Yoel Romero и Robert Whittaker в следващата си защита. Той също така говори и за връзката си с настоящия шампион в средна категория.
 
"Bisping е на линия за победителя. Той никога не е отказвал битка. Като се върна във времето назад, след сезона на The Ultimate Fighter, аз съм направил много неща за Michael и той е направил много неща за мен".
 
"Имаме наистина добри взаимоотношения и комуникираме много, дори когато двамата не сме много доволни от ситуацията и от това, което се случва", завърши White.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес